Meteen naar de inhoud

Welkom bij June, hét toevluchtsoord voor liefhebbers van koffie en brunch in het hart van Tilburg!

Geboren uit een gedeelde droom van twee liefhebbers van koffie, lekker eten en gastvrijheid, openden we June met één doel voor ogen: een sfeervolle plek creëren waar mensen samen kunnen komen om te genieten. Bij June draait alles om kwaliteit en aandacht.

Op onze drankenkaart staat een zorgvuldig samensgesteld assortiment. Ons menu met brunchgerechten is samengesteld met verse, lokale ingrediënten en creativiteit in gedachten. Van zoete french toast tot een homemade rendang bun, we hebben iets voor iedereen.

We begrijpen ook de waarde van duurzaamheid en zijn toegewijd aan het ondersteunen van ethische en milieuvriendelijke praktijken in onze toeleveringsketen. We streven ernaar om niet alleen geweldige koffie en eten te bieden, maar ook om onze planeet te koesteren.

Je vindt June in het knusse Dwaalgebied van Tilburg, de stad die we met trots ons thuis noemen. Onze gezellige en uitnodigende ruimte is ontworpen om je te omarmen zodra je binnenstapt. Of je nu alleen komt voor een kopje koffie of met vrienden en familie bent voor een uitgebreide brunch, June is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten.