Meteen naar de inhoud

Giraffe Coffee Roasters

In onze zoektocht naar een goede, eerlijke koffie kwamen wij al snel uit bij Giraffe Coffee Roasters uit Rotterdam. Wij delen hun waarden van een transparante keten, met prioriteit voor traceerbaarheid, kwaliteit en eerlijke prijzen die boeren een toekomst geven. Kom snel de heerlijke koffie bij ons proeven. Wij serveren momenteel de Latin America blend (Zoet, Melkchocolade, Karamel) voor de espresso’s. Voor de filterkoffie hebben wij de La Aldea (Zoet, Mandarijn, Amandel, Lavendel) bonen geselecteerd.

Bij de T

Graag werken wij lokaal, en lokaler dan de thee van Bij de T was in ons geval onmogelijk. Onze voormalige overbuurvrouw Selma heeft een uitgebreid assortiment aan thee soorten en melanges. Allen biologisch en natuurlijk, vrij van zoet en smaakstoffen en van erg goede kwaliteit. Het is ook mogelijk een eigen melange samen te stellen. Zo hebben wij onze eigen “June” thee. Deze is bij ons zowel te proeven, als te koop voor thuis.

De Annahoeve

Voor kakelverse eieren zijn wij bij de Annahoeve terechtgekomen. Paul en Ingrid willen graag toekomstgericht boeren en zijn zich gaan oriënteren op andere toepassingen voor hun land. De kippen hebben nu een flink stuk land, waarop zij vrij kunnen scharrelen. De eitjes worden iedere week vers bij ons geleverd, waardoor wij jullie de beste kwaliteit kunnen bieden.

Duingoed

Voor een verrassende smaak bij een traditioneel product moet je de prijswinnende kaas van de Duinboeren proberen. De “Brabantse Schone” is in 2023 verkozen tot beste Nederlandse kaas. Op onze kaart omschrijven wij de kaas als een jonge “oude” kaas. De kaas is gemaakt van melk van de koeien uit het land rondom de Loonse en Drunense duinen. De opbrengst van de kazen steken zij terug in de natuur rondom de duinen. Voor meer informatie over het initiatief van de Duinboeren ga je naar: https://duingoed.nl/

Roze Bunker

Onze limonades kopen wij in bij de Roze Bunker, zij noemen zichzelf ook wel de fruitslagers. Het is hun missie om frisdranken op een nieuwe manier bij de consument te brengen. Ze planten biodiversiteit (goed voor de bijtjes, maar ook de basis voor de Wilde IJsthee en Bloesem Power), verwerken reststromen (de citroenen uit de limoncello productie worden Citrus Movement) en verkorten de voedselketen.

Dem Good Chai

Bob heeft een “damn good” chai leren maken in India. Na een aantal jaren perfectioneren is deze steeds beter geworden en zo is zijn Classic Chai Latte op de markt gekomen. Alle ingrediënten zijn biologisch geproduceerd en vrij van additieven. Kom de Chai zeker eens bij ons proeven!

Marie Stella Maris

Schoon water en hygiëne voor iedereen. Voor jullie als onze gasten, maar ook voor de mensen in gebieden waar schoon drinkwater niet vanzelfsprekend is. Dat is de missie van Marie Stella Maris. Voor iedere aankoop die bij hen gedaan wordt, gaat een vast percentage naar duurzame schoon waterprojecten. Bij ons is het water van Marie Stella Maris te verkrijgen, maar ook de geurstokjes en heerlijke handzeep zijn bij ons te koop.